FKAAS

Personvernerklæring for www.fkaas.no.

Innledning:

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med. Behandlingsansvarlig i organisasjonen er webmaster for www.fkaas.no. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den..

Foretaksnavn og kontaktopplysninger:

Foreningen for kommunalt ansatte som jobber med alkohol- og serveringsloven (FKAAS). Kontakt på e-post: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den..

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, fødselsdato, adresse, arbeidssted telefonnummer og e-postadresse. I tillegg er det frivillig å legge inn arbeidssted og fakturaadresse. Vi bruker kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at FKAAS bruker personopplysninger til, eksempelvis nyhetsmeldinger, invitasjon til arrangementer med mer. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger umiddelbart.

Epost

Du kan sende epost til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitiv personinformasjon per epost. Om vi mottar en slik epost, behandler vi eposten i henhold til innhold og sletter den straks.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår arrangementspartner er det mulig å melde seg på arrangementer. I tilknytning til dette samles det inn informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Det er laget egne personvernerklæring for påmeldingssiden til det aktuelle arrangementet. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.

OBS! Informasjonskapsler på fkaas.no.

Ved å klikke "jeg forstår", godtar du bruken. Se vår personvernerklæring i hovedmenyen. Les mer

Jeg forstår

www.fkaas.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.