Foreningen KAAS

Foreningen for kommunalt ansatte som jobber med alkohol- og serveringsloven

Ny alkoholkonferanse under planlegging i 2018

Styret i FKAAS har satt datoen for neste alkoholfaglige konferanse til 16.-17. april 

 

 

En av FKAAS viktigste og største oppgaver er å avholde den nasjonale alkoholfaglige konferansen. Dette er den eneste konferansen som tar sikte på å samle alle de som jobber med servering, skjenking og fra 2018 tobakk til to dager faglig påfyll. Clarion Hotel Oslo Airport på Gardermoen blir plassen å møtes mandag 16. til tirsdag 17.april neste år. 
 
Dette blir den tredje konferansen i FKAAS regi, og siste gang den ble avholdt samlet den nær 240 deltakere fra hele landet. Her er det folk som jobber med temaene på heltid, til de som har det som en liten andel av en annen stilling. Målet er å finne temaer som gjør at alle finner nytte i å delta. - Nettverksbygging er en sentral del av konferansen, for vi vet mange sitter alene med disse oppgavene, sier Gro Gaarder som er leder for FKAAS. I tillegg til  det faglige innholdet, skal det også avholdes landsmøte i FKAAS. - Vi vil om kort tid sende ut invitasjon til alle landets kommuner, for dette er en konferanse som er åpen for alle, uasnett om du er medlem eller ikke, forteller Gro. Sett av datoen allerede nå, avslutter hun entusiastisk. 
 
Foreningen teller nå over 200 medlemmer.
 
Les mer om  siste konferansen her: Konferansen 2016

Innlogging for medlemmer

OBS! Informasjonskapsler på fkaas.no.

Om du ikke endrer innstillinger i din browser, godtar du bruken. Les mer

Jeg forstår

www.fkaas.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapser eller fortsette å bruke fkaas.no som vanlig hvis du godtar dette.