FKAAS

Fakturering

Personleg medlemsskap og fakturering

Medlemsskap i Foreningen KAAS koster 500 kroner pr år, og medlemsskapet er personlig. Faktura blir i utgangspunktet sendt til medlemmet, og ikke til arbeidsgiver. 

FKAAS er en interesseorgnisasjon som drives kun med frivillig innsats. Mange som melder seg inn vil at faktura for medlemsskapet sendes direkte til kommunen. Dette kan vi gjøre dersom vi får beskjed om det. Skriv det inn som fakturaadresse når du melder deg inn. Utfordringen er at at kommunene rundt om i landet har ulike krav om hvordan de ønsker å motta fakturaer. Blant annet er krav om EHF-faktura ytret ved flere anledninger. Dette skaper mye merarbeid, og problemer med å sende ut kontingentkrav. 

Vi kommer derfor til å sende ut fakturaer som e-post vedlegg, med medlemmet som mottaker, men gjerne med fakturaadresse hos kommunen, dersom det blir spesifisert.

Utfordringer som måtte komme som følge av dette er vi helt trygg på at du som medlem klarer å løse i samarbeid med din arbeidsgiver. Mange velger for eksempel å betale kontingenten selv, og får det tilbakebetalt fra sin arbeidsgiver.

Vi håper på forståelse for dette, og at ikke vår lave medlemskontingent skal være til hinder for et nyttig medlemskap hos oss. 

 

 

OBS! Informasjonskapsler på fkaas.no.

Ved å klikke "jeg forstår", godtar du bruken. Se vår personvernerklæring i hovedmenyen. Les mer

Jeg forstår

www.fkaas.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.