FKAAS

Ja! Jeg vil bli medlem

Medlemsskap i Foreningen KAAS koster 500 kroner pr år. For dette får du blant annet eksklusiv tilgang til informasjonen på disse nettsidene, mulighet til å bygge et godt nettverk av kolleger som jobber med samme problemstillinger i andre kommuner og tilgang til fagkonferansen. Over 200 har allerede meldt seg inn, og det er god aktivitet på diskusjonsforumet. 

Personlig medlemsskap

Det er viktig at Foreningen KAAS blir en uavhengig og selvstendig forening. Derfor er det kun mulig med personlig medlemskap. Da er du ikke avhengig av om kommunen prioriterer ditt medlemskap eller ønsker at du skal bli medlem. Likevel vil trolig mange kunne få dekket sin medlemskontingent gjennom arbeidsgiver fordi de ser verdien av at du får økt kompetanse og blir med i et fagnettverk. 

Gå rett til innmelding her: Innmeldingsskjema (om du opplever problemer med å melde deg inn, send en epost til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den., så hjelper vi deg. Husk at det er to obligatoriske bokser du må krysse av i skjemaet, samt et "captcha" ord som må skrives inn korrekt. Dette for at vi skal luke ut spam og falske innmeldinger). 

For å melde deg inn, klikk på innmeldingslenken. Der bekrefter du din innmelding i foreningen, samt legger inn noe personlig informasjon om adresse, e-post, telefonnummer. Etter at du har registrert deg, får du kort tid etter brukernavn og passord til de interne sidene. Du vil også få en faktura på kontingent i posten. 

Det er stor aktivitet på diskusjonsforumet. Her ser du eksempel på problemstillinger som blir diskutert:

 

OBS! Informasjonskapsler på fkaas.no.

Ved å klikke "jeg forstår", godtar du bruken. Se vår personvernerklæring i hovedmenyen. Les mer

Jeg forstår

www.fkaas.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.