FKAAS

Konferansen er foreløpig avlyst!

Styret i FKAAS har bestemt at årets alkoholfaglige konferanse må avlyses. Foreløpig vet vi ikke om det blir avholdt en konferanse på et senere tidspunkt. Alle som er meldt på, kan anse seg som avmeldt. Eventuelle fakturaer som er betalt, vil bli kreditert fra Reise og konferanseservice. De som ikke har betalt fakturaen, kan selvsagt slette denne.

 

FKAAS vil bli holdt økonomisk ansvarlig for avlysningen, men vi vet ennå ikke hvor mye dette vil koste foreningen. Vi vil derfor be alle som har meldt seg inn i FKAAS, om å betale medlemskontingenten for 2020 som blir sendt ut om kort tid. Denne inntekten kan være med å berge FKAAS fra en konkurs, og kanskje legge grunnlaget for videre arbeid i foreningen, og en ny konferanse.

 

Dette er selvsagt ufattelig leit, samtidig som det er en helt ekstraordinær situasjon som preger oss alle. Styrets fokus nå vil være å berge foreningen, før vi etterpå kan legge planer for videre drift til nytte for alle oss som jobber på dette fagfeltet i kommunene.

 

Vi takker for alle som har meldt seg på, og kommet med gode innspill til tema. Vi kommer til å holde dere orientert videre.

 

Med vennlig hilsen

Gro Gaarder, styreleder i FKAAS

OBS! Informasjonskapsler på fkaas.no.

Ved å klikke "jeg forstår", godtar du bruken. Se vår personvernerklæring i hovedmenyen. Les mer

Jeg forstår

www.fkaas.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.